Flowers

Champagne verkoop

1.500+, zoveel champagne flessen zijn er verkocht van onze vorige kunst oplage. 12.000+ keren is er met onze champagne geklonken op de vriendschap of de liefde. En toch nog hebben wij vele champagneliefhebbers, kunstbewonderaars en muselets-verzamelaars moeten teleurstellen.

Dus hebben we nu alle redenen om ook dit jaar weer 12 flessen met een aangepast etiket en muselet te kunnen aanbieden.

Onze vaste leverancier geniet van een welverdiend pensioen. We vonden in Champagne Michel Littière een waardig vervanger. Hieronder vindt u de uitverkoren kunstenaars van 2023.

Champagne flessen 2021

Champagne Kopen

Deze champagne met exclusieve etiketten en muselets is te koop per karton van 6 verschillende flessen en dit voor een kostprijs van 150€ inclusief BTW.

Met de 12 flessen zijn er 2 kartons van 6 verschillende flessen samengesteld. Het is niet mogelijk om de flessen zelf te selecteren. Bij aankoop van 1 karton ontvangt u één van de gemixte kartons met 6 verschillende etiketten en muselets in. Bij aankoop van 2 kartons ontvangt u 2 verschillende kartons en heeft u alle flessen in uw bezit. Er zijn nog enkele flessen van vorige editie met 6 andere etiketten en muselets. Interesse hiervoor ? Contacteer Henk op henk@kiwaniszaventem.be.

Graag eerst proeven? Kom gerust naar onze tentoonstelling van 22 tot 24 september en bestel een lekker glaasje. Goedgekeurd? Dan kan je daar dadelijk vertrekken met één of meerdere kartonnetjes.

Nu champagne kopen

Relatiegeschenk

Vorig jaar hebben een aantal bedrijven beslist om onze champagne te geven aan relaties en medewerkers. Hiermee hebben ze naast hun dankbaarheid ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid willen benadrukken want elke verkochte fles draagt bij tot de ondersteuning van onze goede doelen ten voordele van minderbedeelde kinderen. Door de zeer positieve respons van hun klanten en medewerkers hebben dit jaar al een aantal van deze bedrijven beslist om de actie te herhalen.

Interesse om dit jaar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid van jouw bedrijf in de verf te zetten? Aarzel niet en mail naar henk@kiwaniszaventem.be voor meer inlichtingen. Kiwanis Zaventem kan ook voorzien in aangepaste verpakking en of etikettering.

Brut Réserve

Door de vermenging van de eerste cuvee's van de Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier geselecteerd uit onze beste percelen, krijgt deze cuvee, mede dankzij een langere rijping, een garantie van uitstekende kwaliteit.

De Champagne Michel Littière is een familiebedrijf. Onze 5,50 hectaren wijnranken zijn allen gelegen midden in het Marne-dal. Michel werkt eerst samen met zijn vader Raymond Littière, en creëert zijn eigen merk in 1970. Zijn dochter, Marie-Hélène, beëindigt haar studies aan de wijnbouwschool in 1991 en start onmiddellijk de samenwerking met Michel. Ook haar echtgenoot, eigenaar van wijnranken in Puisieulx (een grand cru in de omgeving van Reims), komt in 2008 zijn ervaring delen en creëert er in de kelders ook zijn eigen champagne.

Ieders "knowhow" en het onderlinge overleg, dragen steeds hun steentje bij aan de kwaliteit van onze Champagnes.

Sinds de oogst van 2018 beschikken we over de Hoge Milieuwaarde (HVE) certificering, wat garandeert dat we werken met respect voor natuur en milieu. En natuurlijk zijn we altijd 100% onafhankelijke wijnbouwers geweest.